Luieremmer met een gewone vuilniszak

baby's face

zaya odeesho op Unsplash

Tim Forster op 4 oktober 2015

Een poepluier kan bijzonder sterk ruiken, zoniet stinken. Een luieremmer is een goede aankoop als je niet houdt van deze vieze geurtjes. Ouders doen er dan goed aan een dergelijke emmer te kopen. Sommige ouders zijn terughoudend omdat zij denken dat in de luieremmer speciale zakken moeten komen. Dit is echter lang niet altijd het geval. Er zijn heel wat luieremmers op de markt waar je ook luieremmers met een gewone vuilniszak kan gebruiken (bijv: de [bcs_product q=diaper champ]DiaperChamp[/bcs_product]).

Navulcassettes vermijden

Als je gewone vuilniszakken wilt gebruiken voor in de luieremmer, moet je producten die navulcassettes gebruiken, vermijden. Voor die ouders die zich zorgen maken over de hoge kosten na de aanschaf van een emmer, moeten zeker geen luieremmers met navulcassettes kopen. De navulling zorgt ervoor dat de luieremmer geheel geurloos is, maar de kosten wegen waarschijnlijk niet op tegen de baten.

Speciale zakken

Sommige fabrikanten luieremmers bieden speciale (lees duurdere) zakken aan voor hun emmers. Deze zakken zijn speciaal gemaakt voor de luieremmer van deze fabrikant. Ze passen optimaal en zijn soms ook nog biologisch afbreekbaar. Het prijskaartje is er wel naar. In bijna alle gevallen kun je gewone vuilniszakken gebruiken.

Luieremmers met gewone vuilniszakken

Bekijk hieronder een selectie van luieremmers, waar je gewone zakken in kunt doen. Hoewel ze soms ook adverteren met speciale zakken, zijn deze niet nodig. Een voorbeeld is de testwinaar van onze luieremmertest: de [bcs_product q=diaper champ]DiaperChamp[/bcs_product], maar ook in de [bcs_product q=ubbi luieremmer]UBBI Luieremmer[/bcs_product] passen gewone vuilniszakken.

[bcs_products q=diaper champ, korbell luieremmer, ubbi luieremmer context=table]