We-Too Luieremmer

We Too Luieremmer

Tim Forster op 1 juni 2018

Heel wat mensen vinden de geur van een pasgeboren baby onweerstaanbaar. Waar deze typische babygeur vandaan komt is wetenschappers niet helemaal duidelijk, maar vast staat wel dat dit te maken heeft met evolutie en overlevingszin. Toch ruikt een baby niet altijd zo lekker. Bij het verversen van een vieze luier is deze aangename geur ver zoek en de doordringende geur van een vieze luier kan best wel lang in de kamer blijven hangen.

Top 5 luieremmers van november 2022

Beschrijving van de We-Too luieremmer

De We-Too luieremmer zorgt ervoor dat de doordringende geur van vieze luiers de sfeer in de kamer niet langer verstoort. Deze luieremmer is niet alleen luchtdicht, zodat de geurtjes niet kunnen ontsnappen, maar beschikt bovendien ook over een gepatenteerd anti-geursysteem. In deze ruime luieremmer kan je maximaal 25 vieze luiers kwijt. Mocht je je afvragen of deze hoeveelheid luiers na een tijdje toch niet gaat ruiken, maar je hierover dan vooral geen zorgen: het anti-geursysteem doet zijn werk prima. Bijzonder interessant is dat de We-Too luieremmer geen gebruik maakt van speciale navulverpakkingen. Je kan gewone huisvuilzakken gebruiken, wat uiteraard heel interessant is voor de portemonnee. Het doeltreffende sluitsysteem zorgt ervoor dat deze luieremmer bijzonder handig is in gebruik. De We-Too luieremmer is 25 cm breed, 25 cm diep, 46 cm hoog en heeft een eenvoudig, mooi en praktisch design.

Voordelen

  • Deze luieremmer beschikt over een anti-geursysteem.
  • Qua design is dit een heel mooie en gestroomlijnde luieremmer waardoor deze zowel in de badkamer, in de kinderkamer als in de woonkamer kan geplaatst worden.
  • De gladde afwerking zorgt ervoor dat je deze luieremmer makkelijk kan schoonmaken.
  • Je hoeft voor deze luieremmer geen speciale zakken te kopen.

Nadelen

  • De We-Too luieremmer is vrij duur in aankoop. De prijs is net geen 42 euro.
  • Hoewel deze emmer een anti-geursysteem heeft, komen er bij het openen toch vaak vieze geurtjes vrij. Enkel als je de luieremmer gesloten houdt, dan doet het anti-geursysteem zijn werk.
  • Sommige gebruikers geven aan dat het draaimechanisme vastloopt als de emmer te vol zit.

Voor wie is de We-Too luieremmer geschikt?

Jonge ouders die op een flat wonen en niet telkens een vieze luier naar buiten kunnen dragen zullen over deze luieremmer heel tevreden zijn. Je kan er maximaal 25 luiers in kwijt, dus zit je voor een tijdje goed. Ouders die in de badkamer of in de kinderkamer geen plaats hebben om een luieremmer te plaatsen kunnen deze We-Too luieremmer dankzij zijn stijlvolle design ook makkelijk in de woonkamer plaatsen. Het afsluitsysteem en anti-geursysteem zorgen ervoor dat de vieze geurtjes in de luieremmer blijven.

Over het merk

We-Too staat garant voor kwaliteitsvolle baby-artikelen. De collectie die het bedrijf aanbiedt is niet bijzonder uitgebreid. Tot nu toe zijn er alleen  luieremmers en co-slapers beschikbaar van dit merk. Wat alle artikelen gemeen hebben is dat ze bijzonder handig zijn in gebruik.