UBBI Luieremmer

kid sitting beside round cake close-up photography

Henley Design Studio op Unsplash

Tim Forster op 0 september 2015

Iedere baby draagt maar liefst 4 500 tot 6 000 luiers. Kan je je al voorstellen wat een berg afval er afkomstig is van alle kleine ukjes samen? Gelukkig zijn er steeds meer gemeenten die luierafval opnemen in hun recyclagepark. Het ‘Knowaste-proces’ kan de vier bestanddelen van gebruikte luiers scheiden in plastic, papier, absorptiemateriaal en de natuurlijk ontlasting. Gooi dus niet langer de gebruikte luier bij het huishoudafval maar plaats een speciale, geurloze luieremmer in je huis.

Productomschrijving

Luieremmers vind je in alle soorten, maten en prijsverschillen. De meeste luieremmers zijn uit kunststof. Maar die hebben als nadeel dat die geuren absorbeert. De aanhoudende geur is moeilijk te elimineren, zelfs wanneer de emmer vaak wordt geschrobd. De Ubbi luieremmer daarentegen is vervaardigd uit staal met een laag poedercoating en heeft rubberen afdichtingen om lekkage te voorkomen. Zo worden de vieze geuren vergrendeld. Het kan worden gebruikt met elk standaard grote keuken zak en is een makkelijk wegwerpsysteem voor luiers.

Meerwaarden van de Ubbi luieremmer

De Ubbi luieremmer kent enkele meerwaarden:

  • Hij is gemaakt uit gepoedercoat staal en is dus eenvoudig te reinigen.
  • De rubberen afdichtingen voorkomen lekkage en houdt geuren opgesloten.
  • Het schuifdeksel minimaliseert luchtverspreiding en houdt de geuren binnen.
  • Een kinderslot veiligheidsslot voorkomt dat kinderen of huisdieren de emmer kunnen openen.
  • Voor de eco-bewuste ouders kan de luieremmer ook gevuld worden met herbruikbare luiers
  • Biologisch afbreekbare zakken die gemaakt van 20% recycled materiaal zijn optioneel bij te kopen, maar...U hoeft geen speciale, dure zakken aan te kopen: een standaard keuken zak past perfect of je kan gebruik maken van een wasbare vuilniszak optioneel te verkrijgen bij de Ubbi-emmer.
  • Er zijn 12 kleuren voorhanden, passend bij elke baby- of badkamer.
  • Een baby verversen is al een hele klus met beide handen, maar de Ubbi luieremmer laat zich , voor de veieligheid van uw kindje, met één hand bedienen.

Ubbi staat garant voor unieke, hoogwaardige producten die zijn ontworpen met oog op gebruiksgemak en veiligheid. De Ubbi luieremmer voldoet aan de strikte kwaliteitscontrole-eisen.