Ubbi Luieremmer Rosé Goud

baby sitting beside white sheep plush toy

Suke Tran op Unsplash

Tim Forster op 0 november 2018

Een baby of een peuter in huis betekent ook veel meer afval in huis, afval die bovendien flink kan stinken. De geur van een vieze luier in de prullenbak kan zich doorheen het hele huis verspreiden en de geur blijft ook meestal een hele tijd hangen. Een speciale luieremmer is dan ook geen overbodige luxe om te vermijden dat de keuken, de woonkamer of de kinderkamer zich hullen in een bijzonder vieze geur.

[Nu we het toch over luxe hebben: met de Ubbi – Luieremmer – Roze haal je wel een heel luxueus exemplaar in huis. Niet alleen staat deze luieremmer prachtig in elk interieur, dankzij een rubberen afdichting blijven vieze geuren in de luieremmer vastzitten. Een prachtige luieremmer dus, zowel qua design als degelijkheid. De Ubbi Luieremmer Rosé Goud is bovendien vervaardigd uit gepoedercoat staal. Dit materiaal absorbeert – in tegenstelling tot plastic – geen vieze geurtjes. Eenmaal je deze luieremmer leegmaakt, is meteen ook de vieze geur helemaal verdwenen. Voor deze luieremmer zijn speciale afvalzakken verkrijgbaar die biologisch afbreekbaar zijn en voor 20% vervaardigd werden van gerecycleerde materialen. Deze zakken zijn iets duurder dan gewone huisvuilzakken. Het goede nieuws is echter dat je ook perfect gewone huisvuilzakken kunt gebruiken in deze luieremmer. Een nieuwsgierige peuter in huis? Geen nood: de Ubbi luieremmer beschikt over een kinderslot dat zelfs de meest ondernemende peuter niet zal kunnen openmaken.

Voordelen

  • De Ubbi Luieremmer Rosé Goud heeft een prachtig en luxueus design.
  • Er bestaan speciale, milieuvriendelijke afvalzakken voor deze luieremmer, maar je kunt er net zo goed gewone huisvuilzakken voor gebruiken.
  • Het gepoedercoat staal absorbeert geen vieze geurtjes.
  • Het kinderslot zorgt ervoor dat nieuwsgierige peuters deze luieremmer niet kunnen openen.
  • De rubberen ring vermijdt dat vieze geuren zich doorheen het huis verspreiden.

Nadelen

  • Over veel nadelen beschikt de Ubbi luieremmer Rosé Goud eigenlijk niet.
  • Het enige nadeel is eigenlijk de prijs van deze luieremmer. Je betaalt voor deze luieremmer net geen 90 euro, behoorlijk prijzig dus als je deze vergelijkt met andere exemplaren.

Voor wie is de Ubbi Luieremmer Rosé Goud geschikt?

Door zijn unieke design, moderne kleur, het materiaal en de speciale rubberen ring, kun je deze luieremmer perfect in de keuken of in de woonkamer plaatsen. Deze luieremmer is zowel voor milieubewuste als zuinige gebruikers geschikt: er zijn speciale zakken verkrijgbaar die vervaardigd werden uit gerecycleerde materialen, maar ook gewone huisvuilzakken passen perfect in deze luieremmer.

Over het merk Ubbi

Ubbi is een Amerikaans merk van baby- en kinderartikelen en werd opgericht door Tom Sakaguchi en Ken Berlin. Het bedrijf bestaat al sedert 1999, maar verkreeg pas in 2007 echte naambekendheid. Tom Sakaguchi, die ondertussen vader was geworden, vond nergens een luieremmer die geuren perfect kon vasthouden dus besloot deze ingenieur om zelf de perfecte luieremmer te ontwerpen. Met de ontwikkeling van de Ubbi Luieremmer Rosé Goud is hij hierin alvast geslaagd!