Tommee Tippee Sangenic Tec Six pack Navulling Universeel

baby crawling near long-coated brown dog near door

Picsea op Unsplash

Tim Forster op 2 oktober 2017

Als ouder ken je het probleem vast wel: je hebt tijdens het verschonen van je baby of peuter je handen vol met vochtige doekjes, speciale zalf voor de billetjes van je kleine spruit, schone kleertjes, een schone luier en bovendien wil je ook nog eens zo vlug mogelijk verlost geraken van de vieze luier. Met de Tommee Tippee luieremmer van Sangenic Tec naast de luiercommodo is het probleem om snel en makkelijk van een vieze luier af te geraken alvast opgelost.

Deze luieremmer beschikt over een uniek draai- en vergrendelsysteem dat gebruik maakt van een antibacteriële folie die maar liefst 99% van alle bacteriën meteen doodt. De vieze luiers worden afzonderlijk verpakt in deze folie, zodat vieze geurtjes niet uit de luieremmer kunnen ontsnappen.

De Tommee Tippee van Sangenic Tec maakt gebruik van navulcassettes. Daar waar vroeger elke Sangenic luieremmer over een specifiek navulsysteem beschikte, kunnen de nieuwste Tommee Tippee navullingen bij elke Sangenic luieremmer gebruikt worden. Net zo handig dus!

De voordelen van de Tommee Tippee – Sangenic Tec universele navullingen

De Tommee Tippee Sangenic Tec Six pack Navulling – Universeel kan je voor het ogenblik in huis halen voor net geen 35 euro. Voor deze zachte prijs krijg je maar liefst 6 universele verpakkingscassettes die elk een capaciteit hebben van ongeveer 140 luiers. Even een klein rekensommetje: met een navulpak van 6 cassettes, kan je maar liefst 840 luiers op een hygiënische en comfortabele manier kwijtraken. Dit navulpak is dus niet alleen qua prijs interessant, maar je bent er ook meteen een hele tijd mee zoet.

Nog even alle algemene voordelen van de Tommee Tippee Sangenic Tec Six pack Navulling – Universeel duidelijk op een rijtje:

  • Deze universele navulcassettes passen op alle luierwegwerpsystemen van Sangenic.
  • Deze navulcassettes bieden bescherming tegen bacteriën.
  • Vieze geurtjes zijn door de antibacteriële folie helemaal verleden tijd.
  • Ook voor het milieu zijn deze cassettes bijzonder vriendelijk. Er wordt namelijk tot 60% minder plastic verbruikt dan met gewone luierzakken.
  • Met een cassette doe je ongeveer een maand, waardoor je met een navulpak van 6 cassettes ruim een half jaar goed zit.

Als je weet dat maar liefst 99% van alle gebruikers heel tevreden zijn over deze universele cassettes, dan is de keuze voor een voordelig pak van Tommee Tippee Sangenic Tec Six pack Navulling – Universeel toch vlug gemaakt, niet?