Korbell Navulling 3Pak

person holding baby feet

Omar Lopez op Unsplash

Tim Forster op 0 oktober 2017

Een luieremmer is een van de meest praktische babyartikelen om in huis te hebben. Met een luieremmer naast de luiercommode weet je meteen waar je moet blijven met de vieze luier. Een handig pedaal zorgt ervoor dat je de luieremmer makkelijk kan openen, ook al heb je je handen even niet vrij. Het grote verschil met een gewone afvalemmer is dat een luieremmer de vieze geurtjes niet doorheen het hele huis of de hele kinderkamer laat ontsnappen.

De meeste luieremmers hebben ook een speciaal afdichtingssysteem, waardoor je peuter niet zomaar de luieremmer kan openen als deze in de kinderkamer speelt. Hygiënisch, praktisch en veilig dus, zo’n luieremmer!

De voordelen van de Korbell navullingen

In de Korbell luieremmer gooi je de vieze luiers niet zomaar, maar maak je gebruik van speciale navullingen om te voorkomen dat vieze geurtjes vrijkomen. De Korbell navullingen bestaan uit een lange rol flexibel plastic dat je makkelijk boven de vieze luier kan afknippen of afscheuren. Eenmaal je de vieze luier erin verpakt hebt, leg je een knoop in het overgebleven deel en weg is de luier, samen met de vieze geurtjes. Dit systeem van afsnijden zorgt ervoor dat je de navullingen op een heel efficiënte en besparende manier kan gebruiken. Ook nog even meegeven dat deze navullingen voor 20% gemaakt werden met gerecycleerde materialen en volledig biologisch afbreekbaar zijn.

De Korbell navullingen zijn geschikt voor een Korbell luieremmer met een inhoud van 15 liter. Met een rol navullingen kan je maar liefst 240 luiers kwijt. Bovendien haal je dit 3-Pak al tegen een heel scherpe prijs in huis. Je betaalt er net geen 26 euro voor. Met het aanschaffen van een Korbell navulling 3-Pak zit je dus voor een behoorlijk lange tijd goed!