Korbell Luieremmer Navulling 3 stuks

baby in bassinet

Michal Bar Haim op Unsplash

Tim Forster op 2 januari 2019

Een baby of een peuter brengt vreugde en gezelligheid in huis. Toch bezorgt zo’n kleintje je ook heel wat extra werk en zorgt dit kleine wezentje voor een hoop extra afval. Afval dat bovendien een heel sterke en vieze geur heeft. Om te vermijden dat deze vieze geurtjes zich door je hele huis verspreiden is een luieremmer een prima hulpmiddel.

Beschrijving van de Korbell Navulling – 3 stuks

De maakt gebruik van speciale navullingen om te voorkomen dat de doordringende geur van vieze luiers zich door het hele huis verspreidt. Het grote voordeel van de Korbell navulling 3 stuks is dat je deze navullingen boven de luier kunt afknippen. Zo houd je vieze geurtjes binnen de afvalzak en kun je deze navullingen op een zuinige manier gebruiken. Bovendien trekken de zakken een beetje vacuüm als je ze sluit, waardoor je extra plaats bespaart in de luieremmer. De Korbell navullingen bestaan uit een rol flexibel en milieuvriendelijk plastic. Leuk om weten is dat ze voor 20% vervaardigd werden uit gerecycleerde materialen en dat ze biologisch afbreekbaar zijn. Niet alleen je huis blijft dus schoon, maar je helpt ook de natuur een handje om proper en schoon te blijven. Heb je gewoonte nog niet om deze navullingen vast te maken in de luieremmer, dan kun je er de bijgeleverde handleiding nog altijd eens bijnemen.

Voordelen

  • De Korbell navullingen zijn lichtjes geparfumeerd, zodat deze nog beter vieze geurtjes tegenhouden.
  • Deze navullingen zijn zeer zuinig in gebruik omdat je ze net boven de vieze luier kunt afknippen.
  • Er ontsnappen helemaal geen geurtjes uit de zakken waardoor ook de luieremmer zelf hygiënisch schoon blijft.
  • Bij elke Korbell navulling 3 stuks krijg je een handleiding.
  • De meeste gebruikers doen met een rol navullingen gemiddeld drie maanden.

Nadelen

  • Als je geen Korbell navullingen meer in huis hebt, kan je in de Korbell luieremmer geen andere zakken gebruiken. Beter meteen een grote voorraad in huis halen dus.

Voor wie is de Korbell Luieremmer Navulling 3 stuks geschikt?

Deze Korbell Luieremmer Navulling 3 stuks is geschikt voor de Korbell luieremmer. Met een rol navullingen kun je ongeveer 240 luiers volledig geurvrij verpakken. Voor de zuinige en milieubewuste jonge mama of papa zijn deze navullingen bijzonder interessant: je kunt ze net boven de luier afknippen waardoor je behoorlijk lang met een rol kunt doen en ze zijn biologisch afbreekbaar.

Over het merk Korbell

In de wereld van babyartikelen is Korbell een gevestigde naam als het gaat om luieremmers en benodigdheden voor luieremmers. Korbell heeft een uitgebreid gamma aan luieremmers en ontwikkelt ook speciale navullingen die vieze luiers op een geurloze manier verpakken.