Diaper Champ Luieremmers

baby laying on bed

Picsea op Unsplash

Tim Forster op 5 september 2015

De Diaperchamp luieremmer is een niet te missen item in elke babykamer. Het is een luieremmer waar je de gebruikte luiers eenvoudig luchtdicht in kunt bewaren. De Diaper champ heeft als voordeel dat er ook gewone vuilniszakken in passen, dat voorkomt een investering in dure navul cassettesystemen. Het grootste voordeel van de Diaper champ is het luchtdichte systeem. Waar andere luieremmers nare luchtjes weer laten verschijnen wanneer je een nieuwe luier erin gooit, maakt de Diaperchamp gebruik van piston-gewicht technologie. Op deze manier blijven de nare luchtjes ín de luieremmer.

De Diaperchamp luieremmer is zeer simpel in gebruik. Je legt met 1 hand de luier erin en draait aan de hendel zodat de luier in de emmer valt. Met je andere hand kun je je baby veilig op de commode houden. De onderemmer kan half eraf gedraaid worden, waardoor het schoonmaken in een wip gebeurd is. Diaperchamp heeft dan ook al een aantal awards in de wacht gesleept!

Je kunt zelf kiezen welk van de 3 formaten bij jullie past. Regular biedt ruimte aan zo´n 30 luiers, de Medium zo´n 50 luiers en in de Large kan je maar liefst 75 luiers kwijt.

Tevreden klanten

Onze klanten zijn ook zeer tevreden over de Diaperchamp luieremmer. Zij geven aan dat zij, na vele luieremmers te hebben geprobeerd, de Diaperchamp echt de allerbeste vinden. Dure navul cassettes zijn niet meer nodig en nare luchtjes zijn verleden tijd. Ook kinderdagverblijven zijn zeer tevreden met de Diaperchamp. Met het grote aantal luiers wat er per dag op een kinderdagverblijf in de emmer verdwijnt, heeft de Diaperchamp als zeer groot voordeel dat er gewone vuilniszakken in passen.

Over Garland Company

Diaperchamp is dé expert op gebied van luieremmers. Naast luieremmers verkopen zij ook de Diaperchamp-zakken, luiers en babywipes. Al hun producten worden verkocht in babyspeciaalzaken in Nederland en België en zijn ook online te bestellen. Diaperchamp is ontwikkeld door Garland Company B.V. Zij zijn gestart in 2002 en hebben vanaf dat moment de Diaperchamp op de markt gebracht. In 2015 verkopen ze de Diaperchamp inmiddels in 15 landen wereldwijd. Naast de Diaper Champ zijn ook de merken OdoCare baby en Toiletchamp onderdeel van Garland Company. Garland Company is gevestigd in Gorssel, Nederland.