Bébé-Jou Luieremmer Mint

selective focus photography of baby holding wooden cube

Colin Maynard op Unsplash

Tim Forster op 0 mei 2018

Een schattige baby of actieve peuter in huis is een verrijking voor het hele gezin, maar brengt ook heel wat werk met zich mee. Het huis ligt er niet altijd meer netjes bij, de wasmachine moet wat vaker draaien en baby’s en peuters moeten hun dagelijkse verzorging krijgen. Een schattige baby een verfrissend badje geven is een van de leukste taken van het moeder- of vaderschap. Een vieze luier verschonen daarentegen is een van de minder leuke kantjes. Iedereen weet dat dit karweitje vieze geurtjes met zich meebrengt en zeker als je de vieze luiers gewoon in de prullenbak gooit.

Beschrijving van de Bébé-Jou Luieremmer

Met de Bébé-Jou Luieremmer zijn deze vieze luiergeurtjes in huis voorgoed verleden tijd. Deze handige luieremmer heeft een speciaal deksel waardoor vieze geurtjes niet kunnen ontsnappen. De Bébé-Jou luieremmer heeft een inhoud van 14 liter en je kan er naast vieze luiers ook andere zaken in kwijt. Het design is vrij eenvoudig en naast deze zachte mint kleur is deze luieremmer ook verkrijgbaar in andere kleuren, zowel met als zonder decoratie, zodat deze in om het even welk interieur netjes staat. Heel interessant is dat het deksel een speciale sluiting heeft zodat peutertjes die op ontdekking gaan deze niet zomaar kunnen openen. Er moet geen gebruik gemaakt worden van speciale zakken zodat deze luieremmer heel voordelig is in gebruik. Bijzonder handig is het grote handvat waardoor je deze luieremmer makkelijk naar buiten kan dragen om te ledigen.

Voordelen

  • Voor net geen 15 euro haal je deze luieremmer al in huis.
  • Met het handige grote handvat kan je de Bébé-jou luieremmermakkelijk verplaatsen en ledigen.
  • Je moet geen speciale zakken kopen voor de luieremmer, wat deze luieremmer bijzonder praktisch en goedkoop in gebruik maakt.
  • Het speciale deksel zorgt ervoor dat de geurtjes niet kunnen ontsnappen.

Nadelen

  • Het design van deze luieremmer is wel heel eenvoudig waardoor dit exemplaar eerder aan een gewone emmer dan aan een luieremmer doet denken.
  • Het is een vrij laag model, heeft geen pedaal om de emmer te openen en het deksel moet je telkens weer goed vastmaken.
  • Met een inhoud van 14 liter is deze luieremmer wat aan de kleine kant.

Voor wie is de Bébé-Jou Luieremmer geschikt?

Mensen die op zoek zijn naar een goedkope en eenvoudige luieremmer zullen best tevreden zijn over de Bébé-Jou Luieremmer. Je kan er makkelijk luiers van zowel baby’s als peuters in kwijt. Voor diegenen die de kinderkamer in bij elkaar passende tinten willen inrichten is de Bébé-Jou luieremmer een prima keuze want deze is in heel wat kleuren verkrijgbaar, zowel met als zonder motief. Eenmaal de kinderen uit de luiers zijn kan deze luieremmer perfect als een gewone prullenbak of als een gewone emmer gebruikt worden.

Over het merk

Dit van oorsprong Zwitserse bedrijf is gevestigd in het Nederlandse Staphorst. Bébé-Jou noemt zichzelf ondanks hun wereldwijde bekendheid nog altijd een familiebedrijf. Ze produceren naast luieremmers ook aankleedkussens, flesverwarmers, rammelaars en badartikelen.