Angelcare Luieremmer

baby laying on bed

Picsea op Unsplash

Tim Forster op 3 oktober 2015

Je hebt een baby dus denk je direct waar deponeer ik de vieze luiers. Gewoon in de afvalbak is geen optie dus een emmer, speciaal voor luiers zou een uitkomst zijn. De luieremmers van Angelcare zijn uitermate geschikt voor het deponeren van vieze luiers.

De emmer is geurloos en met één voet te bedienen. De luieremmer van Angelcare is fraai gevormd en 100% geurloos. Met één voet te bedienen dus erg gebruiksvriendelijk. Onze kinderen willen ook een milieuvriendelijke toekomst. Door deze luieremmers te gebruiken draag je bij om een goed milieu in stand te houden.

Een gebruiksvriendelijke emmer die ook nog eens goed is voor het milieu. De Angelcare luieremmer verbruikt 5 maal minder folie dan de marktleider. Deze emmer werkt zonder draaibeweging zodat er minder cassette- en foliegebruik is. Eén navulling verpakt tot 180 luiers.

De luieremmer is 55 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm. Met zijn neutrale witte kleur kan de Angelcare emmer overal geplaatst worden. Voor nog geen 25 euro ben je in het bezit van zo'n handige, milieuvriendelijke luieremmer. Angelcare na-vullingen kosten 7 euro en per drie na-vullingen kost het je 20 euro.

Klanten over Angelcare luieremmer

Over het algemeen zijn mensen tevreden over Angelcare. Vooral het milieuvriendelijke aspect wordt genoemd op de forum's die gaan over luieremmers. Vooral het ontbreken van geur is een pré. De meeste moeders die de poepluiers in de Angelcare deponeren zijn erg tevreden over de geur. Die is nagenoeg niet aanwezig mits de navulcassettes gebruikt worden. Wanneer gewone zakken gebruikt worden is de ervaring dat men snel weer overgaat op de navulcassettes.

De voordelen van deze cassettes zijn:

  • De folie bestaat uit verschillende lagen
  • Niet geparfumeerd en dus reukloos
  • Minder schadelijk voor het milieu
  • Verpakt ongeveer 180 luiers

Nog meer producten van Angelcare

Een ander handig product van Angelcare is de babyfoon. Deze babyfoon laat je precies weten of je baby al wakker is uit zijn middagslaapje. Sommige babyfoons van Angelcare zijn voorzien van een sensor. Elk geluidje wat de baby maakt wordt opgevangen. De babyfoon van Angelcare is scherp geprijsd en te koop via diverse webshop's Een veilig en betrouwbaar product van Angelcare.