Luieremmer in de aanbieding kopen

baby sitting beside white sheep plush toy

Suke Tran op Unsplash

Tim Forster op 5 augustus 2018

Een luieremmer is een speciaal ontworpen prullenbak waar je vieze luiers in kwijt kunt. Sommige luieremmers hebben een speciaal afsluitdeksel, anderen beschikken over een bepaald mechanisme dat voorkomt dat de indringende geur van vieze luiers zich door de kamer verspreid. Een handig attribuut dus om in huis te hebben met een baby of een peuter. Een baby of een peuter wordt niet altijd op eenzelfde plek in huis een verse luier aangetrokken. De meeste gezinnen hebben zowel in de woonkamer of in de keuken een commode staan en op de bovenverdieping in de kinderkamer of de badkamer. Een commode beneden is handig voor overdag, eentje boven is vooral ’s nachts praktisch. Een woonkamer waar de indringende geur van vieze luiers hangt is helemaal niet aangenaam, maar ook de kinderkamer of de badkamer wil je natuurlijk zo hygiënisch mogelijk houden. Om te vermijden dat je door het hele huis moet lopen met een vieze luier zijn twee luieremmers dan ook een goed idee. Zo’n extra luieremmer koop je dan ook best in de aanbieding.

We-Too Luieremmer Wit

De We-Too luieremmer is een van de duurdere modellen en is het is dan ook heel interessant als je deze in de aanbieding op de kop kunt tikken. Deze qua design bijzonder mooi ogende luieremmer is volledig luchtdicht en beschikt over een gepatenteerd anti-geursysteem. Vieze geurtjes blijven dus goed vastzitten in de luieremmer en verspreiden zich niet meer door de kamer. Als deze luieremmer niet in de aanbieding is, betaal je er iets meer dan veertig euro voor.

Diaperchamp medium Luieremmer – Zilver

Ook de Diaperchamp medium luieremmer is een van de duurdere exemplaren die je het best in de aanbieding kunt kopen. Zonder aanbieding betaal je er om en bij de vijfenzeventig euro voor. Maar deze luieremmer heeft zijn naam niet gestolen: het is echt de kampioen onder de luieremmers. De Diaperchamp beschikt over een gepatenteerd klapmechanisme in het deksel waardoor niet alleen de vieze geuren zich niet door de kamer kunnen verspreiden, maar waardoor je de vieze luiers ook op een hygiënische manier kunt weggooien.

Conclusie

Een handig overzicht van luieremmers in de aanbieding vind je makkelijk op het internet. Door af en toe eens het internet af te speuren naar aanbiedingen kun je heel wat besparen en dat is vooral handig als je een duurder exemplaar op het oog hebt. Gouden tip: wacht niet te lang om van een aanbieding gebruik te maken. Deze blijven meestal niet lang duren.