Flessenwarmers

baby lying on gray textile

Shelby Miller op Unsplash

Tim Forster op 0 april 2019

Een baby brengt niet alleen warmte en gezelligheid in huis, maar brengt voor jonge ouders ook heel wat werk met zich mee. Tot zes weken moet een baby 6 tot 7 voedingen per dag krijgen. Na deze zes weken neemt het aantal flesvoedingen geleidelijk aan af, maar toch vraagt het geven van dagelijkse flesjes nog steeds veel tijd. Een flessenwarmer warmt flesjes makkelijk, snel en automatisch op waardoor jij als bezige mama of papa je handen vrij hebt om je met je kleintje bezig te houden.

Flessenwarmers bestaan in verschillende uitvoeringen en jonge ouders weten vaak niet welke flessenwarmer aan te kopen. Op het internet speuren naar de nodige informatie is dan ook een goed idee. De site www.flessenwarmer.net geeft je niet alleen alle uitleg over verschillende flessenwarmers, maar je vindt er ook tal van recensies over flessenwarmers en een overzicht van de beste flessenwarmers van 2019. Zo kun je met kennis van zaken een flessenwarmer kiezen die het beste bij jou en je thuissituatie past.

Philips Avent SCF356/00

De Philips Avent SCF356/00 warmt op een efficiënte manier flesjes melk en potjes babyvoeding op. Deze flessenwarmer beschikt ook over een ontdooifunctie waarmee je veilig flesjes ingevroren moedermelk kunt ontdooien en opwarmen. In dit toestel wordt de melk tijdens het opwarmen rondgedraaid, zodat de melk geleidelijk wordt verwarmd. Een sensor meet de temperatuur om oververhitting te voorkomen. Bijzonder handig is dat dit toestel ook een warmhoudfunctie heeft. Heeft je kindje nog niet meteen honger, dan houdt deze flessenwarmer zijn flesje of potje voeding gedurende twintig minuten op de ideale temperatuur.

Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

Ook onderweg kan je kleintje honger krijgen. Als volwassene kun je gerust nog een tijdje wachten om te eten, maar je baby of peuter wil op zijn wenken bediend worden en gelijk heeft hij! De Tommee Tippee – Closer to Nature is een ideaal toestel om onderweg een flesje op de juiste temperatuur te krijgen. De maatbeker vul je met warm water voor je vertrekt en je sluit deze goed af. Krijgt je kindje honger, dan plaats je zijn flesje heel eenvoudig in het warme water. Handig voor onderweg, maar net zo handig voor nachtelijke voedingen.

Tot slot

Verschillende gezinnen hebben verschillende behoeften als het aankomt op het opwarmen van een flesje of een potje babyvoeding. Als je vaak met je baby op stap gaat is een flessenwarmer die werkt volgens het principe van een thermosfles heel handig. Wil je vooral thuis flesjes op een handige en snelle manier opwarmen dan is een flessenwarmer die flessen opwarmt door middel van stoom of een koker heel interessant.