Beste luieremmer 2018 » De luieremmers van de bekendere merken » Sangenic Luieremmer van Tommee Tippee

Sangenic Luieremmer van Tommee Tippee

Tommee Tippee heeft verschillende luieremmers in het assortiment. Geen stank en geen geloop naar de container buiten met de poepluier in de hand. Iedere luier wordt namelijk apart verpakt met het Sangenic luierwegwerpsysteem. De antibacteriële werking, die in werking treedt als de luier in contact komt met het folie, zorgt voor veel hygiëne. Geef de luieremmer een handige plek naast de commode of aankleedplank. Deze hygiënische manier om luiers op te ruimen is ideaal voor iedere jonge ouder. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar, zowel in groottes, kleur en meer of minder luxe uitvoering. De Nappy Wrapper, bijvoorbeeld, bevat een meegeleverde cassette en kan 28 luiers aan. De Nappy Wrapper maxi biedt zelfs plaats aan 65 luiers en is dan ook vooral geschikt voor kinderdagverblijven. De Nappy Wrapper maakt gebruik van navulcassettes.
De Sangenic Tec Tub heeft een adviesprijs van €29,99. Deze emmer kan ongeveer een maand de luiers verwerken. Navulcassettes zijn ook hierbij los verkrijgbaar.

De Nursery essentials MK5 heeft een adviesprijs van €27,99 en maakt gebruik van twee verschillende cassettes. Je hebt de keus tussen de Nursery Essential voordeelcassette en de 0-maand +. De dikte van de folie is bij de 0-maand + cassette dikker.

[su_button url=”https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=37007&f=TXL&url=http%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Ftommee-tippee-sangenic-hygiene-plus-mk4-luieremmer-wit%2F9200000005074622%2F&name=sangenic&subid=merk-review-btn” target=”blank” size=”6″ icon=”icon: external-link”]Ga voor de beste prijs naar Bol.com[/su_button]

De navullingen van de luieremmers, de cassettes, zijn los verkrijgbaar en universeel. Drie navullingen kosten rond de twintig euro. Ook zijn er grotere verpakkingen verkrijgbaar, waarbij je voor €35,95 6 cassettes krijgt.

Ervaringen

Ervaringen van gebruikers zijn vooral positief wat betreft de werking van het wegwerpsysteem. Een groot nadeel wat genoemd wordt is de dure prijs van de navulcassettes. De luieremmer doet verder wel wat het zegt te doen: de nare geurtjes tegen houden.
Er is ook een standaard te koop, waardoor de emmer op dezelfde hoogte komt te staan als de commode, wat door gebruikers zeer gewaardeerd wordt. Mensen die bijvoorbeeld boven wonen, vinden het fijn om zo niet iedere keer naar beneden te hoeven lopen om de luier weg te gooien en toch geen stank in huis te hebben.

Tommee Tippee

Tommee Tippee is een handelsmerk wat valt onder Jackel International Limited. Net als Explora, Tip It Up en Closer to Nature. Tommee Tippee verkoopt naast luieremmers ook nog diverse andere baby producten zoals babyflesjes, fopspenen, borstpompen en bekers. Het merk is in Engeland ook bekend om zijn voedingsaccesoires.

Een reactie plaatsen