Beste luieremmer 2018 » De luieremmers van de bekendere merken

Korbell Luieremmer Navulling – 3 stuks

Een baby of een peuter brengt vreugde en gezelligheid in huis. Toch bezorgt zo’n kleintje je ook heel wat extra werk en zorgt dit kleine wezentje voor een hoop extra afval. Afval dat bovendien een heel sterke en vieze geur heeft. Om te vermijden dat deze vieze geurtjes zich door je hele huis verspreiden is een luieremmer een prima hulpmiddel.

Meer lezenKorbell Luieremmer Navulling – 3 stuks

Ubbi – Luieremmer – Rosé Goud

blije vrouw met kind vanwege de beste luieremmer

Een baby of een peuter in huis betekent ook veel meer afval in huis, afval die bovendien flink kan stinken. De geur van een vieze luier in de prullenbak kan zich doorheen het hele huis verspreiden en de geur blijft ook meestal een hele tijd hangen. Een speciale luieremmer is dan ook geen overbodige luxe om te vermijden dat de keuken, de woonkamer of de kinderkamer zich hullen in een bijzonder vieze geur.

Meer lezenUbbi – Luieremmer – Rosé Goud

Tommee Tippee – Sangenic Tec Six pack Navulling – Universeel

Als ouder ken je het probleem vast wel: je hebt tijdens het verschonen van je baby of peuter je handen vol met vochtige doekjes, speciale zalf voor de billetjes van je kleine spruit, schone kleertjes, een schone luier en bovendien wil je ook nog eens zo vlug mogelijk verlost geraken van de vieze luier. Met de Tommee Tippee luieremmer van Sangenic Tex naast de luiercommodo is het probleem om snel en makkelijk van een vieze luier af te geraken alvast opgelost.

Meer lezenTommee Tippee – Sangenic Tec Six pack Navulling – Universeel

Korbell Navulling 3Pak

Een luieremmer is een van de meest praktische babyartikelen om in huis te hebben. Met een luieremmer naast de luiercommode weet je meteen waar je moet blijven met de vieze luier. Een handig pedaal zorgt ervoor dat je de luieremmer makkelijk kan openen, ook al heb je je handen even niet vrij. Het grote verschil met een gewone afvalemmer is dat een luieremmer de vieze geurtjes niet doorheen het hele huis of de hele kinderkamer laat ontsnappen.

Meer lezenKorbell Navulling 3Pak

Sangenic Luieremmer van Tommee Tippee

Tommee Tippee heeft verschillende luieremmers in het assortiment. Geen stank en geen geloop naar de container buiten met de poepluier in de hand. Iedere luier wordt namelijk apart verpakt met het Sangenic luierwegwerpsysteem. De antibacteriële werking, die in werking treedt als de luier in contact komt met het folie, zorgt voor veel hygiëne.

Meer lezenSangenic Luieremmer van Tommee Tippee

UBBI Luieremmer

Iedere baby draagt maar liefst 4 500 tot 6 000 luiers. Kan je je al voorstellen wat een berg afval er afkomstig is van alle kleine ukjes samen? Gelukkig zijn er steeds meer gemeenten die luierafval opnemen in hun recyclagepark. Het ‘Knowaste-proces’ kan de vier bestanddelen van gebruikte luiers scheiden in plastic, papier, absorptiemateriaal en de natuurlijk ontlasting. Gooi dus niet langer de gebruikte luier bij het huishoudafval maar plaats een speciale, geurloze luieremmer in je huis.

Meer lezenUBBI Luieremmer