Beste luieremmer 2017 » De luieremmers van de bekendere merken

Tommee Tippee – Sangenic Tec Six pack Navulling – Universeel

Als ouder ken je het probleem vast wel: je hebt tijdens het verschonen van je baby of peuter je handen vol met vochtige doekjes, speciale zalf voor de billetjes van je kleine spruit, schone kleertjes, een schone luier en bovendien wil je ook nog eens zo vlug mogelijk verlost geraken van de vieze luier. Met de Tommee Tippee luieremmer van Sangenic Tex naast de luiercommodo is het probleem om snel en makkelijk van een vieze luier af te geraken alvast opgelost.

Read more

Korbell Navulling 3Pak

Een luieremmer is een van de meest praktische babyartikelen om in huis te hebben. Met een luieremmer naast de luiercommode weet je meteen waar je moet blijven met de vieze luier. Een handig pedaal zorgt ervoor dat je de luieremmer makkelijk kan openen, ook al heb je je handen even niet vrij. Het grote verschil met een gewone afvalemmer is dat een luieremmer de vieze geurtjes niet doorheen het hele huis of de hele kinderkamer laat ontsnappen.

Read more

UBBI Luieremmer

Iedere baby draagt maar liefst 4 500 tot 6 000 luiers. Kan je je al voorstellen wat een berg afval er afkomstig is van alle kleine ukjes samen? Gelukkig zijn er steeds meer gemeenten die luierafval opnemen in hun recyclagepark. Het ‘Knowaste-proces’ kan de vier bestanddelen van gebruikte luiers scheiden in plastic, papier, absorptiemateriaal en de natuurlijk ontlasting. Gooi dus niet langer de gebruikte luier bij het huishoudafval maar plaats een speciale, geurloze luieremmer in je huis.

Read more

Diaper Champ Luieremmers

De Diaperchamp luieremmer is een niet te missen item in elke babykamer. Het is een luieremmer waar je de gebruikte luiers eenvoudig luchtdicht in kunt bewaren. De Diaper champ heeft als voordeel dat er ook gewone vuilniszakken in passen, dat voorkomt een investering in dure navul cassettesystemen. Het grootste voordeel van de Diaper champ is het luchtdichte systeem.

Read more