Beste luieremmer 2018 » Algemene artikelen over luieremmers » Aankleedkussens, waarvoor zijn die handig, waar op te letten?
Aankleedkussens, waarvoor zijn die handig, waar op te letten?

Aankleedkussens, waarvoor zijn die handig, waar op te letten?

Net zoals een luieremmer is ook een aankleedkussen een heel handig – en vrijwel onmisbaar – artikel voor de verzorging van je kindje. Op een aankleedkussen verschoon je je kleintje op een heel comfortabele en veilige manier. Je kunt een aankleedkussen makkelijk op een commode leggen en met een luieremmer naast de commode ben je ook meteen van de vieze luier verlost.

Op een aankleedkussen kun je je baby of peuter niet alleen verschonen, je kunt er je kindje ook op een comfortabele en veilige manier op wassen. Aankleedkussens zijn standaard 70 cm lang, 50 cm breed en 10 cm dik. Deze afmetingen waarborgen zowel het comfort als de veiligheid van je kindje. Een ander heel belangrijk veiligheidsaspect zijn de opstaande randen. Door deze opstaande randen kan een actieve baby of peuter niet van het aankleedkussen afrollen. Uiteraard is het nooit de bedoeling om je kleintje alleen te laten liggen op een aankleedkussen, maar als jij even je beide handen niet vrij hebt om je baby of peuter vast te houden, dan bieden deze opstaande randen wat extra veiligheid.

Aankleedkussens bestaan in verschillende materialen, zowel wat de vulling als wat de buitenkant betreft, en in verschillende prijsklassen. Op www.aankleedkussen.net vind je allerhande nuttige informatie over dit handige baby-artikel. Om je al een voorsmaakje te geven van wat je op deze site kunt verwachten, beschrijf ik graag 2 van de beste aankleedkussen van 2019.

Jollein – Aankleedkussen – Wit

Jollein Aankleedkussen - 50x70 cm - Wit Het Jollein aankleedkussen is een eenvoudig aankleedkussen dat je voor een heel zachte prijs in huis kunt halen. Je betaalt voor dit handige aankleedkussen net geen 18 euro. Dit aankleedkussen heeft een eenvoudige katoenen vulling, de buitenkant bestaat uit plastic. De standaardafmetingen waarborgen het comfort en de veiligheid van je kindje en de opstaande randen zorgen ervoor dat je kindje niet van het kussen kan afrollen.

Bébé-jou aankleedkussen 72 x 44 cm – Silver Stars

Bébé-jou aankleedkussen - 72 x 44 cm - Silver Stars Het Bébé-Jou aankleedkussen Silver Stars is een wat duurder aankleedkussen. Gemiddeld betaal je er net geen 30 euro voor. De buitenkant is gemaakt uit plastic, de vulling van dit aankleedkussen bestaat uit PU-Comfortschuim. Heel bijzonder zijn de drukverlagende eigenschappen van deze vulling. Hierdoor wordt je kleintje perfect ondersteund, waardoor het nog comfortabeler ligt tijdens het wassen, verschonen of aankleden. Dit aankleedkussen beschikt over een Öko-tex en Toxproof certificaat waardoor je zeker bent dat dit aankleedkussen geen schadelijke stoffen bevat.

Tot slot

Ben je benieuwd naar nog meer voordelen van een aankleedkussen of wil je meer informatie over de verschillende aankleedkussens zodat je een keuze kunt maken voor een exemplaar dat perfect bij jou en je kleintje pas? Breng dan zeker een bezoekje aan www.aankleedkussen.net.

Een reactie plaatsen