Beste luieremmer 2018 » Algemene artikelen over luieremmers

Aankleedkussens, waarvoor zijn die handig, waar op te letten?

blije vrouw met kind vanwege de beste luieremmer

Net zoals een luieremmer is ook een aankleedkussen een heel handig – en vrijwel onmisbaar – artikel voor de verzorging van je kindje. Op een aankleedkussen verschoon je je kleintje op een heel comfortabele en veilige manier. Je kunt een aankleedkussen makkelijk op een commode leggen en met een luieremmer naast de commode ben je ook meteen van de vieze luier verlost.

Meer lezenAankleedkussens, waarvoor zijn die handig, waar op te letten?

Waar op te letten bij een luieremmer?

Vieze luiers kunnen voor heel wat geuroverlast zorgen, dat zal elke ouder wel weten. Vooral als je deze vieze luiers in de gewone afvalemmer gooit, kan de geur zich door het hele huis verspreiden en vrij lang blijven hangen. Met een luieremmer in huis ben je voorgoed van deze vieze geurtjes in huis verlost.

Meer lezenWaar op te letten bij een luieremmer?

Luieremmer in de aanbieding kopen

Een luieremmer is een speciaal ontworpen prullenbak waar je vieze luiers in kwijt kunt. Sommige luieremmers hebben een speciaal afsluitdeksel, anderen beschikken over een bepaald mechanisme dat voorkomt dat de indringende geur van vieze luiers zich door de kamer verspreid. Een handig attribuut dus om in huis te hebben met een baby of een peuter.

Meer lezenLuieremmer in de aanbieding kopen

Luieremmer als incontinentie-emmer voor verzorgingshuizen

Bij het woord luieremmer denken de meeste mensen meteen aan een luieremmer voor de luiers van baby’s. Toch zijn er ook volwassenen die om de een of andere reden luiers dragen; mensen die lange tijd in een coma liggen, die verlamd zijn geraakt of ouderen die aan ouderdomsincontinentie lijden.

Meer lezenLuieremmer als incontinentie-emmer voor verzorgingshuizen

Koopgids voor luieremmer

Door het doornemen van alle voor- en nadelen zijn vele toekomstige ouders ervan overtuigd dat de aankoop van een luieremmer een prima idee is. Een luieremmer komt dan ook op heel wat geboortelijstjes voor. Een luieremmer is immers een heel praktisch en handig voorwerp om in huis te hebben. Een luieremmer is makkelijk. Je weet altijd meteen wat je met een vieze luier moet aanvangen. Een luieremmer is hygiënisch. Het gebruik ervan vermijdt dat de vieze luchtjes van een vuile luier zich door de kamer verspreiden.

Meer lezenKoopgids voor luieremmer

Luieremmer kopen – hier moet je op letten

Je hebt besloten de knoop door te hakken en een luieremmer te kopen. Een goede beslissing, want vieze geurtjes in de kinderkamer zijn niet prettig. Een luieremmer kopen hoeft geen tijdrovende beslissing te zijn. Er zijn echter enkele dingen waar je op moet letten voordat je een dergelijk product aanschaft. Lees hieronder onze tips voor het kopen van een luieremmer.

Meer lezenLuieremmer kopen – hier moet je op letten